Afscheid op het water

Waardige ceremonie

Op de Schuttevaer wordt elke ceremonie met zorg en respect behandeld, waarbij we de unieke wensen van elke familie in acht nemen. Of u nu een intieme bijeenkomst in besloten kring of een levendige viering met vrienden en familie wenst, bij ons is alles mogelijk. Voor sommigen is een serene en ingetogen setting belangrijk om de herinnering aan hun dierbare te eren, terwijl anderen juist een levendige viering willen met vreugde, muziek en lachen.

Afscheid is voor iedereen

Er is genoeg gelegenheid om een laatste woord te spreken en goede herinneringen op te halen en de muziek klinkt als laatste groet. Nadat de Scheepsbel heeft geklonken maakt het schip nog een laatste ronde om de bloemen op het water en varen we weer terug naar de haven.

Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen bij het vormgeven van een ceremonie die recht doet aan het leven en de persoonlijkheid van uw dierbare.

Een gezellig dagje mee naar de Marker Wadden?

Op zaterdag 4 mei 2024 verkennen we met de Schuttevaer de nieuwe wereld van het Markermeer. Om 10.00 uur vertrekken we vanuit de veerhaven van Enkhuizen. Na ongeveer twee uur op het eiland meren we om 16.00 uur weer uitgewaaid aan in de haven.