Bedrijfszeilen

Een bedrijfsuitje op de Schuttevaer

Organiseer een bedrijfsuitje dat het personeel zal verrassen! Stap aan boord van de Schuttevaer en geniet van een dag vol avontuur en teambuilding.

Met de Schuttevaer bieden we een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken. Voel de wind in je haren en de zon op je gezicht terwijl je samen met je collega’s deelneemt aan leuke activiteiten en geniet van de prachtige omgeving.

Van een heerlijke lunch tot luxe borrelhapjes, van tapa’s bij een binnenlandse bar tot een barbecue aan boord, we hebben alles om aan uw wensen te voldoen.

Laat ons weten wat u wilt en wij regelen het voor u.

Klaar om uw team te verrassen met een bedrijfsuitje dat ze nooit zullen vergeten? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen bij het plannen van uw perfecte dag op de Schuttevaer!

Waarom kiezen voor zeilend Grand-Café de Schuttevaer als locatie?

Samenwerking op het water

Om de Schuttevaer te kunnen zeilen vereist samenwerking en communicatie Het team zal de handen moeten ineenslaan om de zeilen te hijsen, de koers uit te zetten en de wind te vangen. Het is een unieke kans om te zien hoe jullie samenwerken buiten de kantoormuren.

Adembenemende omgeving

Stel je voor dat je op een zonnige dag over het glinsterende water vaart, omringd door weidse uitzichten en kabbelende golven. Het zeilen biedt een prachtig decor voor jullie bedrijfsuitje. Dat in combinatie met een hapje en een drankje aan de bar in de art-deco stijl en de dag wordt onvergetelijk.

Ontspanning

Laat de stress van het werk achter je terwijl je geniet van de rust en stilte op het water. Een zeiltocht is de ideale manier om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Wat bieden wij?

Onze zeiluitjes zijn niet alleen leerzaam, maar ook gewoon heel leuk. Na het zeilen kunnen jullie gezellig napraten op het dek of in het restaurant onder het genot van een drankje. Kortom: Een leuk personeelsfeest voor de boeg!

Een gezellig dagje mee naar de Marker Wadden?

Op zaterdag 4 mei 2024 verkennen we met de Schuttevaer de nieuwe wereld van het Markermeer. Om 10.00 uur vertrekken we vanuit de veerhaven van Enkhuizen. Na ongeveer twee uur op het eiland meren we om 16.00 uur weer uitgewaaid aan in de haven.