Zeilend Grand Café

Feestelijke dagtochten met maximaal 80 personen

Een heerlijke dag zeilen met het Zeilend Grand Café ´Schuttevaer´. Informeel en sfeervol. Buiten de ontspanning van het zeilen, benedendeks veel ruimte en sfeer in prachtige Art-Deco stijl. Een zeer gastvrije bemanning, zodat u zich thuis voelt bij ons. Het gaat ons om een succesvolle dag voor uw bedrijf of familie, waarbij we graag meedenken om deze dag de invulling te geven die u graag wilt. Een onvergetelijke familie-vaardag of uw bedrijfspresentatie gecombineerd met lekker uitwaaien. Kijk onder familiezeilen of bedrijfszeilen, er is van alles mogelijk bij ons aan boord. Misschien bent u met een klein groepje of alleen, kijk dan onder meezeiltochten. Of misschien wilt u wel trouwen… Welkom op de Schuttevaer !

Boeken voor 2024

Wij zijn er graag voor uw feest, uw bedrijf,  familie reünie, trouwdag, of vrienden uitje. Het schip kan 80 personen meenemen.

Ook voor een bedrijfsuitje is de Schuttevaer uitermate geschikt, een ontspannen sfeer en een ruim schip. Gun uw personeel een mooie dag uit of maak er een leuke bedrijfstraining van .

Ook dit jaar zijn de Marker Wadden een enorme publiekstrekker. De Schuttevaer is door haar geringe diepgang uitermate geschikt voor een bezoek aan dit nieuwe land. We hebben zeiltochten voor groepen maar ook voor individuelen.

Het meeste kunnen we voor u regelen , het enige wat u zelf dan nog moet doen is lekker genieten van een heerlijke ontspannen zeildag met bijvoorbeeld aan het einde een lekker buffet op het water , een terras met continu wisselend uitzicht.

Welkom aan boord !!!

Welke instellingen hebben al voor de 'Schuttevaer' gekozen?

Ontdek de Schuttevaer

360 panorama, foto’s en video’s
Ontdek de schuttevaer