Familiezeilen

Familieplezier op het water

Beleef een onvergetelijk vaarfeest met uw familie en vrienden aan boord van Grand-Café de Schuttevaer. Met alles wat u nodig heeft voor een fantastische dag op het water, biedt ons schip een warme en gastvrije omgeving voor familie- en vriendenbijeenkomsten. Van de gezellige scheepsbar in het aan boord tot aan de statige zaal benedendeks, ons interieur straalt een prachtige Art-Deco sfeer uit die jong en oud zal betoveren. Terwijl u geniet van een restaurantwaardige catering kunt u alles aan ons personeel overlaten en genieten van uw feestelijke dag.

Veiligheid en comfort voor iedereen

Bij het vieren van uw verjaardag aan boord van de Schuttevaer kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Denk aan een heerlijke barbecue, een culinair diner of een gewone combinatie van een hapje en een drankje. Ook kan een excursie onderdeel maken van de zeiltocht, bijvoorbeeld een wandeling in Hoorn of een visje halen in het pittoreske Volendam. De bemanning van Grand-Café de Schuttevaer heeft ruime ervaring met dit schip en in de horeca en staat garant voor gastvrijheid en een fantastisch familiefeest.

Een gezellig dagje mee naar de Marker Wadden?

Op zondag 19 mei 2024 (1ste pinksterdag) verkennen we met de Schuttevaer de nieuwe wereld van het Markermeer. Om 10.00 uur vertrekken we vanuit de veerhaven van Enkhuizen. Na ongeveer twee uur op het eiland meren we om 16.00 uur weer uitgewaaid aan in de haven.