Partners

Partyschip Abel Tasman

Thuishaven Lelystad. Voor groepen van 50-120 passagiers.

Kom een dag aan boord van zeilschip Abel Tasman en geniet van de gezellige sfeer. Met maximaal 120 gasten geniet u op het partyschip van goed verzorgde catering, klaargemaakt in onze professionele keuken. 

Op het scheepsdek helpt u ons zeilen op het IJsselmeer of de Waddenzee. Geniet in de scheepsbar van een akoestisch duo, terwijl dansmuziek de lounge vult. Het partyschip is ingericht met chique donkerhouten lambrisering, veel koper en een stoere houten vloer: een knipoog naar de stijl van een grand café.

Tjalk Carpe Diem

Thuishaven Monnikendam.

Voor groepen van 15-40 passagiers. Tjalk Carpe Diem is een elegante en snelle tjalk; een lust voor het oog voor de liefhebber van kwaliteit en klasse.  De tjalk is stabiel en heeft  sierlijke lijnen en luxe houten dekken. De tjalk wordt zeer goed onderhouden. Schipper Leo zeilt actief en relaxed. Uw veiligheid staat altijd voorop. Met zijn matroos en zoon Jasper betrekt hij u zo veel als mogelijk bij alle activiteiten van het zeilen. Gastvrouw Yvonne zorgt vanuit de kombuis voor heerlijke lunches en barbecues. Uw schipper vaart schadevrij sinds 1983.

Lemsteraak 16

Een schip met als thuishaven Muiden. Voor groepen van 8-12 passagiers. De LE16 is een prachtige snelle lemsteraak van 16,5m met de lay-out van de visserman. Ruim, functioneel, no nonsens en juist daardoor heeft zij een geweldige stoere en toch chique uitstraling. En natuurlijk is zij benedendeks van alle gemakken voorzien.

Het is het ideale schip voor de zeil- en natuurliefhebber, familie-, vrienden- en bedrijventeams.

Een gezellig dagje mee naar de Marker Wadden?

Op zaterdag 4 mei 2024 verkennen we met de Schuttevaer de nieuwe wereld van het Markermeer. Om 10.00 uur vertrekken we vanuit de veerhaven van Enkhuizen. Na ongeveer twee uur op het eiland meren we om 16.00 uur weer uitgewaaid aan in de haven.