Marker Wadden, de nieuwe wereld

Meer over de Marker Wadden

We hebben er een prachtig nieuw natuurgebied bij op het Markermeer. Met zeilend Grand-Café de Schuttevaer kunnen we daar prima komen. Een heerlijk stukje zeilen en daarna genieten van een paar prachtige witte duinen die voor je opdoemen, zo uit het niets!

Vanuit de haven van het mooie Enkhuizen varen we in ongeveer twee uur naar de haven van dit rustige natuurgebied, Er zijn mooie aanleg mogelijkheden gemaakt in een echte haven. Je stapt zo van boord het verse eiland op, of eigenlijk is het een archipel.

Op de eilanden zelf kunnen we een gids regelen die alles kan vertellen over de aanleg en de wonderbaarlijke natuur die zich snel ontwikkelt aldaar. Ook kunt u zelf rondkijken natuurlijk. Er is 10 km voetpad en ook voor mindervaliden is er 3 km pad aangelegd. Voor mooie vergezichten zijn er verschillende vogelhutten op hoogte gemaakt. Kortom een zeer verrassende tussenstop voor uw dagtocht.

Na de wandeling weer aan boord voor broodjes en een kop soep en de terugtocht kan weer beginnen.

De vaardagen worden later op deze website bekend gemaakt.

Afvaarthaven

Enkhuizen

Tijden

11.00 tot 17.00

Inclusief

Koffie of thee
Lunch: Belegde bolletjes.
Kop soep van de dag
1x drankje
Entree Marker Wadden

Eventuele uitbreiding op: Bar & Tapa`s

Min. aantal

40

Max. aantal

75

TARIEF PER PERSOON

€ 87,50 p.p.

Een gezellig dagje mee naar de Marker Wadden?

Op zondag 19 mei 2024 (1ste pinksterdag) verkennen we met de Schuttevaer de nieuwe wereld van het Markermeer. Om 10.00 uur vertrekken we vanuit de veerhaven van Enkhuizen. Na ongeveer twee uur op het eiland meren we om 16.00 uur weer uitgewaaid aan in de haven.